KOCAELİ / KÖRFEZ - KÖRFEZ HEREKE UZUNPINAR İLKOKULU

Nis

İlk Bostanım İlk Kahvaltım Etkinliğimize Sebze fidelerimizin ekimini yaparak başladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte eğlenceli bir şekilde ektiğimiz fidelerin yetiştirilmesi ve bakımı ile etkinliğimiz devam edecek olup kendi yetiştirdiğimiz ürünlerle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte okulumuz bahçesinde yapacağımız kahvaltıyla etkinliğimizi sonlandıracağız.

İlk Bostanım İlk Kahvaltım Etkinliğinde sınıflarımız kendilerine ayrılan uygulama bahçelerinde kendi ektikleri fidelerin bakımını ve yetiştirilmesi ile sorumlu olacaklardır. Öğretmen ve idarecilerimiz öğrencilerin gerekli ihtiyaçlarında yardımcı olarak etkinliğe dâhil olacaklardır. Bu etkinliğimizde öğrencilerimize sorumluluk duygusu, yardımlaşma, paylaşma, doğa sevgisi ve arkadaşları ile birlikte başarma duygusu ve özgüveni geliştirmeyi amaçlamaktayız.

Öğrencilerin kendi elleri ile yetiştirdiği sebzeler ile yapacağımız kahvaltıyı büyük bir heyecan ile beklemekteyiz. Etkinlikte emeği geçen başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Etkinlikleri Kapsamında İlçe izde düzenlenen yarışmalarda İlkokullar Şiir Yarışması alanında okulumuz 4.sınıf öğrencisi Özgür ŞAHİN İlçe 3.sü oldu. Başarılarından dolayı öğrencimize ve Sınıf Öğretmeni Nurdan CAN ' a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. İlçede düzenlenen törenlerde İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur KALKAR tarafından öğrencimize ödülü verildi. Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimizi arz ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Kutlama törenine velilerimiz büyük bir ilgi ve katılım gösterdi. Öğrencilerimizin gösterileri ve yapılan yarışmalar çok güzel ve keyifliydi. Yarışlmalarda derece alan öğrencilerimize ödüller verildi. Kutlama programı bitiminde velilerimiz ,öğrenci ve öğretmenlerimiz halay çekerek oyunlar oynayarak kutlamamızı daha da şenlendirdiler. Törenin hazırlanmasında planlanmasında büyük emekleri olan İdarecilerimize ,Tören Komisyonunda görevli öğretmenlerimize , gösterileri hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ,katılım gösteren velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri ile Ramazan ayı İftar yemeğini okulumuzda gerçekleştirdik. İlkokul ve Ortaokul öğretmenlerimizin hazırladığı leziz yemeklerle hep birlikte iftarımızı açtık. Emeği geçen herkese tesşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerince eğlenceli bir şekilde yapıldı. Mevlana'nın Mesnevisinden Seçme Hikayeler okuma etkinlikleri, 1. sınıf öğrencilerimizin boyama etkinlikleri ,ortaokul öğrencilerimizin Mesneviden Öyküler Kelime Bulmacası ve Okul Panosunun süsleme çalışmaları yapıldı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekküe ederiz.

Mrt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri Trafik Eğitimine katıldı. Trafik kurallarını eğlenerek öğrendiler.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftasında Deprem Tatbikatı yaptık.